Tålamodsprövande

Har lyckats ta mig hela 234 sjömil närmare Horta de senaste 7 dagarna, inte mycket att skryta med direkt. Utan vind kommer man inte långt ett par åror vore kanske inte så dumt att ha eller varför inte en motor med tillhörande propeller. Efter att jag har seglat nordost har jag nu lyckats ta mig något mer västerut igen och fått lite vind i seglerna. Dessvärre vind som tar mig ännu mer västerut men det är något som jag borde kunna rätta till när jag har lyckats ta mig norrut. En vecka sedan sa jag 8-10 dagar kvar och som det ser ut nu så stämmer det fortfarande; det vill säga räknat med från och med idag, tålamod, tålamod….

N 32.14 W 32.14

(Detta mejl kom till bloggmaster i lördags den 23/6 kl 18:53 men postas först nu pga Midsommarhelgen :-)  .

3 Responses to Tålamodsprövande

  1. Marie skriver:

    Vem kan segla förutan vind, vem kan ro utan åror…? Hörs denna sång möjligtvis syd om Azorerna nu…?

  2. elina skriver:

    Med hans fart blir det söndag om inte måndag. Men det blåste ju en dag så … kanske han har börjat paddla eller han har ju en motor till lilla flotten, går det inte att fixa?