Kryssar och kryssar och…

Har nu kryssat i snart två veckor och räknar med att göra det i ca en vecka till. Vindarna kommer från nordost med stadiga 6-10 m/s, tempot mot Horta är skapligt ca 80 sjömil om dagen. Vädret är mestadels soligt och det har börjat bli lite svalare; 25-26 grader vilket jag är  tacksam för. Jag börjar känna mig lite sliten nu med mer än 30 dagar ute på havet nu samt dom senaste två veckornas kryssande. Det kommer att bli skönt att nå Horta till slut.

 

(Detta mejl kom lördagen den 9:e men då var bloggmaster ute till sjöss själv, ja på färjan mellan Manhattan och Staten Island… )

2 Responses to Kryssar och kryssar och…

  1. Torbjörn skriver:

    Skönt att du har vind i seglen, om en vecka kan du kryssa mellan pubarna istället.

  2. elina skriver:

    Snarare två veckor? Det kommer ju ett stiltjebälte till.