Halvvägs

Mer eller mindre halvvägs nu till Horta, Azorerna. Vindarna kommer från nordost vilket dom kommer att göra dom närmaste 2 veckorna framöver. Tyvärr lyckas jag inte riktigt hålla rak nordlig kurs utan snarare nordnordväst vilket gör att jag hamnar allt mer väster ut än önskat. Förhoppningsvis får jag lite ostnordost vindar snart så att jag kan styra tillbaka österut utan att behöva slå.

Födelsedag! hade hoppats kunna fira den i Azorerna men så blev det inte så det får bli jag havet och kanske kommer det förbi några delfiner eller en sjöjungfru och firar med mig.

N 10.42 W 30.56 ca 1650 sjömil kvar till Horta

 

4 Responses to Halvvägs

 1. elina skriver:

  Hoppas havets alla väsen firar dig, dock inte stormguden.

 2. Peter skriver:

  Grattis på födelsedagen Tommy! Hoppas att du når fastlandet snart så du kan få lite biff, bea och bira…

  Lycka till!

  //P

 3. Fredrik skriver:

  Hipp hipp hurra för dig ida!

 4. gunilla wennerholm skriver:

  Grattis Tompa!!!
  Vi följer din beundransvärda segling! Hoppas du får skojigt födelsedagsbesök!
  Lycka Till mot Azorerna
  Grattishälsningar från oss i Trosa