Sista rycket

Sa jag sol det skulle jag inte ha gjort. Seglingen från Ellös till Göteborg var en seg tillställning i  regn och motig vind 10-12 m/s och inte ser det så mycket bättre ut just nu utan snarare har det ökat till 14-15 m/s. Jag känner mig rätt sliten efter alla dagar ute på sjön. Ligger nu i GKSS hamn och laddar för nästa etapp. Räknar med att segla iväg på torsdag då vädret skall bli något bättre med mål att sträck segla ner till Ysta om möjligt alternativt Skanör.  Från Ysta bär det av till Visby och sen är det bara en dagsetapp kvar till Nynäs. Sugen på att segla lite är det  bara att komma till Göteborg torsdag morgon eller till Ysta på måndag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Responses to Sista rycket

 1. Marie skriver:

  Möjligen kan vi skicka ner en liten skeppshund….

 2. elina skriver:

  Tja, tar nog flyget mot Alperna på onsdag i stället.

 3. Torbjörn skriver:

  Hej!
  Du får ladda energi i Göteborg det finns många trevliga fiskrestauranger där! Syns snart vi saknar dig på EO.

 4. Bosse skriver:

  Skulle gärna hänga på men tyvärr är en resa till Prag inbokad sedan länge, synd å avstå från god bärs för lite segling:) Bosse

 5. Rudolf skriver:

  Om jag inte jobbat skulle jag hänga på. Lycka till!