Nordsjön

Nu är jag ute och seglar i Nordsjön bland oljeplattformarna, vilka det är gott om. En hel del fraktfartyg finns det här också samt en nyfiken sjöräddningsbåt som undrade vad jag gjorde i dom här trakterna. Det är rätt svaga vindar just nu, men om väderleken stämmer kommer det att börja blåsa från norr snart, en 10-15 m/s. Jag har inte mer än 350 distans kvar till Göteborg nu så jag borde nå Sverige och Göteborg tisdag alternativt onsdag.

N 57.33 O 01.09

3 Responses to Nordsjön

 1. Marie skriver:

  Lite passande musik för överfarten?

  https://www.youtube.com/watch?v=D2TyPzCXAe8

 2. Tobias Franzén skriver:

  Hej Tommy. Otrolig resa… jag är imponerad.
  kanske det kan bli ett glas någon gång under hösten.
  Fortsätt att ha det gott. // Tobias

  • syib32 skriver:

   Kul att höra från dig ett eller varför inte två hoppas jag att vi skall kunna få till under hösten