Whisky land :)

Dagen började med ett besök till Obans Destilleri och sedan bar det vidare till Obans whisky butik Nr 1. Det fanns en hel del att välja på så det var lika bra att köpa allt, kanske inte riktigt men nästan. Jag blev i alla fall deras favorit kund och en av säljarna var tidigare sjöman som fleralet gånger hade seglat till Argentina på 60 talet. Då det blev en hel del att bära på var dom hyggliga och även skjutsade mig till båten.

PS! Vem vet kanske Tomten kommer tidigt om det finns några snälla barn i Sverige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Responses to Whisky land :)

  1. Marie skriver:

    Det här är ett sådant tillfälle där t o m mamma inte har något att skriva, hon är upptagen med att titta på bilderna och tro på tomten…. Erik undrar om någon av flaskorna passar särskilt bra att göra whisky sour på…. :-)

  2. elina skriver:

    Jag undrar på dom kulturella sevärdheterna som Katerdalen, Tornet, Slottet … men de kanske kommer i nästa avsnitt?

  3. Torbjörn skriver:

    Ser trevligt ut. Kan förnimma whiskydoften redan!