Oban tillslut

Tillslut kom jag fram dom sista 100 distanserna fuskade jag och tog hjälp av motorn och den jobbade faktiskt på utan att gnälla i hela 36 timmar nonstop. Det var en riktigt seg avslutning med vind, vågor och strömmar som uppenbarligen inte tyckte att jag skulle segla till Oban men  nu ligger jag förtöjd vid en boj utanför staden. Jag hade hoppats på att det fanns en brygga att ligga vid men så var inte fallet så det blev till att pumpa upp jollen så att jag kan ta mig i land. Efter en dusch, mat och en whisky är den sega avslutningen glömd och i natt kommer jag sova gott.

3 Responses to Oban tillslut

 1. Marie skriver:

  Grattis och välkommen till Norra Europa!

 2. elina skriver:

  Så skönt att du år nästan på land tycker vi landkrabbor i Huddinge.

 3. Magnus Mårtensson skriver:

  Hej. Har följt dig på din blogg ett tag är imponerad av att du vågar och kan göra en sån här resa. Förra året köpte jag en RW32 nummer 7 det har varit en hel del att fixa och mycket kvar att göra ännu. Eftersom varken jag eller min sambo har seglat förut så har vi mycket att lära. Vi har provat på lite under sommaren med hjälp av en segelvan kompis han är imponerad över båtens goda segelegenskaper den går högt i vind och känns trygg och säker. Kan man hitta fakta bilder om Icebreaker på något mer ställe?. maila gjärna bilder och erfarenheter
  Ha en bra fortsatt resa
  M.V.H Magnus