Snart bär det av mot Skottland

Jag satsar på att kasta loss i morgon men jag har lite sista minuten fixa att göra först så kanske kommer jag inte iväg för en på tisdag vi får se. Rutten är satt i alla fall först bär det av rakt norr ut till 45 breddgraden så att vinden inte tar mig till La Coruna vilket inte är allt för ovant att vissa seglare hamnar istället för England. La Curuna är i för sig ett rätt trevlig stad så varför in inte och där ifrån är det inte allt för långt till Medelhavet :) . Men jag antar att det inte går för sig så kurs är satt mot Skottland och Stornoway ( http://goo.gl/maps/wcm2 ) vilket är i stort den ända stora hamnen i Skottland. Det är ca 1600 distans till Stornoway och om jag nu vågar gissa är jag där om si så där 18-20 dagar.

2 Responses to Snart bär det av mot Skottland

  1. elina skriver:

    Du har ju nu en motorbåt så det är bara att köra! God tur!

  2. Marie skriver:

    Idag skall Tommy tydligen segla iväg enligt besked jag fick igår måndag kväll.