Bostad sökes

Finns det någon som känner någon som känner någon som… kan tänka sig hyra ut en lada, lagerhall, industrilokal eller liknade där jag och min båt kan hålla till de närmaste 5-6 åren. Tanken är att renovera båten till topp skick och att även om möjligt bosätta mig i lokalen, bostadsdel fixar jag själv (typ = husvagn). En yta på 200-300 kvadrat är vad jag behöver och ca 6 meter takhöjd, tillgång till el och vatten är ett plus. 2-3 mil från Skarpnäck är helt ok cykelavstånd alternativt i närheten av pendeltåg. Inte precis det man kan hitta på hemnet men en 2-3 miljoners lägenhet i Hamarbysjöstad är inte riktigt min grej.

 

 

 

 

 

 

 

..

One Response to Bostad sökes

  1. elina skriver:

    Inga problem. Det är bara frågan om pengar, alltså den där lilla detaljen månadshyra.