Bunkrat

Snart är det dags att kasta loss idag var jag till butiken och handlade mat för si så där en månad så totalt med gamla rester har jag nu mat för 2 månader+. Det blev ingen tonfisk den här gången då jag har ett rätt stort lager redan ombord. Det blev diverse burkmat och så såklart en massa pasta en hel del snacks också som förhoppningsvis räcker i alla fall halva resan. Ja som ni kan se är det här plastpåsens förlovande land typ en plastpåse för varje vara av kvalitén som går sönder så fort man lyfter den men vad skall man göra när dom så glatt packar varorna åt dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS! Linda gillar katterna tonfisk? så kommer jag säkert kunna donera en hel del burkar när jag kommer hem direktimporterade från Argentina :)

2 kommentarer till Bunkrat

 1. Anna-Liisa skriver:

  Hej! Kan du lägga ut en bild av dig själv nu när du har fått vila och ta några pilsnar och
  promenader mm.
  Du ser rätt så grymt ut i bilden på väg till Horta.
  Bara en undran?
  Må så gått!
  Hälsningar från Anna-Liisa och imponerad Åke

 2. elina skriver:

  Har du rakat dig undrar vi också?