Kastar loss

Jag har ingen större lycka med posten då propellern kom varken med båten som kom i helgen eller  måndagens flyg. Jag tror att dom har skickat paketet till Syd Afrika istället för England och att paketet ligger där och väntar på bättre tider. Hur som helst så kastar jag loss i morgon och siktar på Horta, Azorerna en liten seglats på 3300 sjömil vilket jag borde kunna avverka på ca 35-40 dagar.  Jag har en segelbåt så jag antar att ödet vill att jag skall segla även om det vore trevligt att kunna ha motorn som backup framförallt nu när jag har investerat i en ny motor.

7 kommentarer till Kastar loss

 1. Marie skriver:

  Antar att en tur till Sydafrika för att hämta propeller inte riktigt ryms i planen. God seglats!

 2. Bosse skriver:

  Det går inte lita på posten längre, hoppas du får en angenäm seglats.

 3. elina skriver:

  Kunde Columbus så borde väl du fast han hade ju manskap så… några hugande spekulanter i baren?

 4. Drane skriver:

  Det verkar som om det där riktiga flytet inte infunnit sig ännu!
  Vi håller tummarna o hoppas att du får en bra segling dit!

 5. JW skriver:

  Hej,
  Ny propeller skickad idag från leverantören till Azorerna. Denna gång med högsta tracking funktion så att den inte passerar Sibirien eller Ulan Bator.

 6. Marie skriver:

  Nu borde du vara vid ekvatorn (ca 420 nautiska dit från Georgetown) så jag hårdbevakar mejlen för rapport om sol och drinkar på akterdäck!