Posten….!

Hoppades på torsdag men propellern dök inte upp :( Det verkar inte som paketet har skickats med flyg. I helgen kommer en båt från England Om jag har tur har mitt paket skickats med den båten. Om inte så har jag bestämt mig att jag inte kan vänta längre utan kommer inte paketet på måndag kastar jag loss ändå och seglar vidare. Propeller problemet får i så fall lösas i Azorena.

2 kommentarer till Posten….!

  1. elina skriver:

    Är det kanske svenska Posten som är skyldig? Det tar 14 dar för ett expressbrev från Örebro till Huddinge. Vad kan det då ta till en ö? 14 månader kanske?

  2. Marie skriver:

    Det var verkligen osis!!! Vi hoppades såklart på glatt besked om att du kastat loss!

    Förmodligen skulle en fågel komma fram fortare… kanske ska lägga en extra biff i grillpannan ikväll och se om någon mås kan ta sig an uppdraget att flyga den till dig. Rare? Medium?