Green Mountain National Park

Igår bar det av upp till bergen för lite promenad upp till huvudtoppen som  ligger på 2817 fot där öns enda vattenhål finns Dew Pond. Fast nu nu mer tar man vatten från havet och avsaltar det. Den mest populära leden och troligtvis den enda som någon faktiskt vandrar för efter jag hade varit upp på toppen valde jag en annan led Scouts-led. Jag tvivlar att någon har vandrat Scouts-led på ett tag då jag skulle behövt en machetes för att ta mig fram och det var allt ifrån lätta att se vart stigen gick. Jag tappade bort den mest hela tiden men efter några timme lyckades jag i alla fall att ta mig tillbaka till hotellet men det var värt det då naturen är fantastisk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

3 kommentarer till Green Mountain National Park

  1. Marie skriver:

    ”Promenad,” jo, jag tackar jag. Expedition låter väl mer passande?

  2. Torbjörn skriver:

    Vilken känsla det måste ha varit att gå där! En annorlunda inte alltför nedtrampad turiststig. Svårt att hitta numera, grattis! Det där med propeller är bara en världslig sak trotsallt. Häftiga bilder!

  3. elina skriver:

    Avundas dig lite – nu. Här är det bara risigt sönderkört skog att gå vilse i.