Lyx

Jag har lyxat till det och tagit mig en mini semester från seglandet. Nu när båten ligger tryckt förankrad tänkte jag att jag kan passa på att stanna på land tills propellern kommer så jag har tagit in på hotell inget lyxhotell precis men med dusch och ikväll kan jag slå till med en öl i baren :)

5 kommentarer till Lyx

 1. elina skriver:

  Låter lyxigt värre! Ha det nu lite civiliserat tills propellern kommer.

 2. JW skriver:

  Är du en blekfis? Öl? Whisky ska det vara! Du är ju en riktig seglare? Fast duscha………nja……..Var inte för våldsam mot sängen för att den inte gungar, normala sängar gungar inte =)

 3. Marie skriver:

  Semester från din långsemester? Vart är den här världen på väg med alla klena människor… :-)

  Nåja, du får ju tillbaka på skatten, så det är klart du ska lyxa på hotell.

 4. Rudolf skriver:

  Bra prioriterat, de är klart art du ska unna dig lite lyx!

 5. Drane skriver:

  Nice!!!