Georgetown

Det var en seg historia att ta sig hit; 11 dagar. Sista dagen gick jag med halvfart då jag ville komma fram på morgonen utifall jag skulle få problem att ankra. Ankrat har jag gjort nu och en lite promenad i staden, eller skall vi säga byn, har jag hunnit med också. Jag lyckades inte ankra upp riktigt där man borde, men i morgon skall jag få hjälp att flytta båten och på torsdag hoppas jag att jag får min nya propeller så att jag slipper allt stök.

2 kommentarer till Georgetown

  1. Marie skriver:

    Och var sitter du nu och drar rövarhistorier i väntan på propeller-paketet??? Two Boats Club eller Saints Club? Jag röstar på Saints Club, det verkar mysigt och rustikt. :-) Men det verkar vara tunt med kvinnor i baren.

    http://www.obsidian.co.ac/ascension.html

    • syib32 skriver:

      Inget större party här på ön den är rätt öde och stängd men jag har lyckats få i mig en hamburgare och tag i internet alltid något.