32 grader

Det märks att jag närmar mig ekvatorn. Nätterna är kolsvarta och dagarna är varma, 32-grader. Lite i varmaste laget för mig men jag antar att jag inte skall klaga :) Tempot är inte direkt högt men det går framåt ca 70 distans om dagen (mot mål) å om allt går som det skall kommer jag fram på måndag.

S 10.00 W 10.30 ca 270 sjömil kvar till Georgetown

3 kommentarer till 32 grader

 1. elina skriver:

  Klaga inte. Här i Umeå snöar det – igen.

 2. JW skriver:

  ja du ska inte klaga. här i förortsbetongen är det någon plusgrad och snöblandat regn så din propellerlösa färd är garanterat betydligt angenämare.

 3. Torbjörn skriver:

  Håller med, snöblandat regn hela dagen här. Måste dock kontra med att jag njuter av lite rödvin nu och snart blir det schnitzel med sardeller och kapris, vad ska du äta :):)
  Du får passa på att gå på en sjysst restaurang i ascension! Hörs / T.