Beräknad ankomst

Det är inte lätt det här med att beräkna när man kan tänkas komma fram. Med  100 sjömil kvar till Georgetown borde jag kunna vara framme måndag. Men som det ser ut riskerar jag att komma fram efter att solen har gått ner, vilket jag inte vill göra. Det kan bli svårt att hitta fram till vart jag skall ankra i mörker, framförallt utan propeller, så troligtvis får jag sänka tempot och satsa på tisdag morgon istället. Vet inte varför men jag lyckas nästan alltid att anlända i mörker.

S 8.50 W 13.00

5 kommentarer till Beräknad ankomst

 1. Bosse skriver:

  Efter mörker kommer ljuset. Ta det som det kommer, det gör vi. Du har väl ingen brådska? Simma lungt. Bosse

 2. Marie skriver:

  Desto ivrigare får vi kolla om du dyker upp här på tisdag, alltså:

  http://www.the-islander.org.ac/webcam/

  Och det här är posten där propellern förhoppningsvis väntar:

  http://www.postoffice.gov.ac/aboutus.php

 3. elina skriver:

  Jaha, då får vi bänka oss framför burken – igen.

 4. Marie skriver:

  Äsch, du får säga till dem att dra igång webb-kameran, den står ju på den 15/4!

 5. Drane skriver:

  Du é väl en nattuggla!