Port Stanley

Vinden har lugnat ner sig något nu och jag kommer att flytta båten till en mer skyddad plats under dagen.  Jag har inte hunnit med att kolla in stället allt för mycket ännu men man skulle kunna tro att man är i England ute på landet. Alla kör Deefender eller någon annat fyrhjulsdrivet och efter nästan två månader med spanska är det riktigt skönt att alla pratar engelska. Det är ett litet samhälle ca 3000 person så vid det här laget vet alla om den gula båten och dom är väldigt hjälpsamma med allt möjligt.

 

3 kommentarer till Port Stanley

  1. elina skriver:

    Skönt att höra. Räddningshelikoptrarna (med prins William i) är också gula. Hoppas de inte tror att du tillhör den styrkan. Eller tvärtom?

  2. Marie skriver:

    Ja, ledningarna ligger utanpå ser jag på bilden :-) , så det verkar definitivt vara en lien bit av Merry Old England du hittat till.

  3. Rudolf skriver:

    Låter kul. Hur är utelivet, har de god öl etc. En liten rapport från den andra delen av verkligheten är. Har varit hemma med Vidar idag som var snuvig (dock inte lugn). Här har vi full vinter. Igår var jag och kollade på serverhallarna som byggs åt facebook i Luleå.