Hård vind i Stanley

Ingen rast ingen vila jag trodde att jag låg säkert för ankare i västra änden av viken på 4 meters djup men inte det. Det började blås och så blåste det lite till och lite till till det helt plötsligt var full storm 30 – 35 m/s. Till slut höll inte ankaret för trycket utan båten började driva mot land och jag viste inte vart jag skulle ta vägen men tur nog fick jag hjälp med att hitta en plats att förtöja vid så nu ligger jag tryckt för ett tag i alla fall. Mina ankare fick jag dess värre lämna kvar så jag får åka dit senare och plocka upp dom när det inte blåser allt för mycket.

2 kommentarer till Hård vind i Stanley

  1. Marie skriver:

    Falklandsöarna är uppenbarligen i hetluften på många sätt. Ta det lugnt nu och posta gärna lite pingvinbilder vid tillfälle. Kanske kan du knäcka lite extra åt svenskt media om det händer något avgörande- som att Prins William svingar ett par bägare för mycket i någon bar i Stanley?

  2. Drane skriver:

    Du kan skita i att svara på mailet från mig då jag gör en del saker i fel ordning!
    Det får inte vara för lätt va?
    Det ska visst vara varmare på Madagaskar, dit kan du väl åka när du ändå är ute ¨å far!?