Halvvägs

Ingen direkt mjukstart här i Patagonia. Vindar på upp till 16-17 m/s och vågor på 4-5 meter som sköljer över båten gör livet ombord emellanåt blött och gungigt. Det gäller att hålla i sakerna då dom far omkring. Har nu tagit mig halvvägs till Falklandsöarna, lite mer österut än direkt på då jag försöker undvika dom blåsigaste områdena.

5 Responses to Halvvägs

 1. Marie skriver:

  Hoppas det lugnar sig så att du hinner handlar på taxfree innan du siktar land!

 2. elina skriver:

  Det är mindre roligt att se på väderkartan, ännu mindre att vara i den antar jag.

 3. Rudolf skriver:

  Kul att du kom iväg till sist. Du verkar ha det rätt bra fast starten var tuff. Hemma i norrland har vi haft en kall period med -37 i lördags. Nu är det blidväder dvs bara -23. Ska bli kul att höra om Falklandsöarna. Lyckta till och ta det lugnt.

 4. Bamse skriver:

  Då blir det att leva på kalla köttbullar och Ballerina kex. Surra fast dig ordenligt så du slipper ligga och simma med delfinerna. Ser fram mot lite bilder från Falklansöarna. Segla försigtigt.