Väntans tider..

Båten är klar för avfärd och mat för två tre månader är införskaffat.

Frukost: Mjölk och flingor

Lunch: Soppa och kex

Middag: Pasta och något i burkform, köttfärsås eller tonfisk finns det att välja på.

Variationsrikt som bara den, tur att jag är van med att leva på pasta så så stor skillnad blir det inte mot min vanliga fantastiska matlagning hemma :)

Nu väntar jag bara på att få sjösätta. Så fort inspektionen är gjord bär det av.

 

 

3 kommentarer till Väntans tider..

  1. elina skriver:

    Av skörbjugg dog 50% av sjömän förr i tiden. Låt det vara en varning och införskaffa ett lager limejuice.

  2. Marie skriver:

    Tonfisk? Krävs det inte att du lägger till ett par rejäla biffar i lasten för att argentinarna ska anse dig som lämplig att föra båten? Eller är det svenska förarbeviset för fritidsbåt internationellt accepterat…?

  3. JW skriver:

    Du är en sann gourmand!!!