Perfektura

Nu har jag besökt sjöpolisen här i Rawson och det gick BRA :) Det enda dom vill var att göra en inspektion att reparationerna som är gjorda är OK. Turligt nog finns det ingen tull här i Rawson som kan ställa till problem för mig och sjöpolisen är snälla nog att inte komplicera till saker och ting.

Fredag var lite optimistiskt men nästa vecka… inspektion blir av tisdag-onsdag och sen bär det av.

4 Responses to Perfektura

 1. elina skriver:

  mañana … hoppas Argentina och Malvinas håller sig i skinnet så länge.

 2. Bamse skriver:

  Vad skönt Tommy att det finns snälla poliser

 3. JW skriver:

  Vattenkammad och sidbena vid inspektion annars får du glömma avfärd

 4. JW skriver:

  Var på en suverän föreläsning med Rlof Bjelke och Deborah Shapiro om deras jordenrunt seglats i södra oceanen. kontentan är att det blir glassigt i Sydgeorgien, där har du t.o.m. museum i grytviken samt 3000 renar som förstör naturen och som många förespråkar måste bort. Ditt projekt blir att anordna en hejdundrande ren asado. Resterande renar får du stuva ner i Syib.