mañana

Det går framåt men tempot är inte riktigt det jag är van med allt är nästan klart bara några få saker kvar att fixa så som ett hål i båten (kan vara bra att täta) efter en gammal logg som jag bestämde mig för att ta bort, ett 30 minuters jobb….. mañana

Motorn är alla fall på plats och den funkar :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och nymålad är den också och till och med räcket är fixat :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vågar jag säga nästa vecka……

5 kommentarer till mañana

 1. Linda skriver:

  Mañana Mañana!!! Snyggt.

 2. elina skriver:

  Du behöver ju inte jäkta på. Det är säkert tryggare ? på land.

 3. Bamse skriver:

  Hej Tommy, skömnt att höra att livet inte behöver vara schemalagt. Tänk att man kan ta dagen som den kommer. Det låter som en bra regel för en som planerar att gå med i det vilda gänget PRO. Hoppas att du proavt att den lilla motorn Bettan att hon lirar som hon ska.

 4. Anders skriver:

  Hej Tommy!
  Båt och motor ser verkligen bra ut – bra jobbat.
  Ser fram emot fortsättningen på din seglats.

 5. JW skriver:

  Ser kanon ut! och vindriktningen likaså. Blir nog en härlig känsla att kliva iland i Port Stanley och beställa en Ale på närmsta pub, mer brittiskt blir det nog inte. God shave the queen på dom bara…